Interieuradvies woning Strijp-R

DE VRAAG

Ontwerp voor een woning op Strijp-R een totaalinrichting voor de gehele woning. Dit alles passend binnen een strakke industriële interieur-stijl. Het is belangrijk dat een gashaard in de woonruimte wordt meegenomen in het ontwerp. 

In dit interieuradvies is gekozen voor een lange donkere kastenwand in de keuken die doorloopt in de woonkamer op de split-level-verdieping. Door een zwart houten kastenwand te combineren met zwart Fenix eiland, krijg je een strakke industriële uitstraling. De woonkamer is voorzien van strakke stalen taatsdeuren.

Op de 1e verdieping bevindt zich een grote slaapkamer, waar ook de industriële stijl terugkomt in het kleurgebruik en de verlichting. De badkamer heeft een betonlook met zwart en hout accenten.  De badkamer is voorzien van een vrijstaand zwart bad, grote inloopdouche met 2 douchekoppen, een groot wasmeubel met zwarte waskommen en een zwart toilet. Al het sanitair en de kranen zijn zwart. 

De inloopkast is strak en voorzien van stalen frame. Zodat de industriële look van beneden ook hier doorgetrokken wordt. 

De 2e verdieping is voorzien van een logeerkamer, badkamer, kantoor en sportruimte. 

*Uitvoering interieuradvies in beheer opdrachtgever

OPGELEVERD DOOR EYED INTERIORS

  • 3D visualisaties
  • interieurontwerp